Onze klanten

In de huidige economische omstandigheden van globalisering en competitiviteit willen uiteenlopende ondernemingen en organisaties hun communicatie verzorgen in verschillende talen. In het tijdperk van de mondialisering en het internet moet er steeds doeltreffender worden gecommuniceerd via verschillende media, wereldwijd en binnen soms erg specifieke domeinen en sectoren.

De klanten van Philotrans zijn over het algemeen privéondernemingen en dynamische openbare organisaties die veel communiceren en die een communicatie vereisen die op wereldvlak een weerspiegeling is van hun professionaliteit.

Het gaat om ondernemingen van elke schaal, van kmo’s tot multinationals, die gevoelig zijn voor de kwaliteit van hun communicatie, en vooral voor haar weerslag op hun merkimago, en waarvan de activiteiten erg uiteenlopende en toegespitste sectoren dekken:

De financiële sector, het bankwezen, verzekeringen, sociaal recht, de bouw, de distributie, de dienstensector, chemie, farmacologie, biofarma, dieetleer, cosmetica, zware industrie, precisiemechaniek, OEM, spoorwegen, automobielsector, aeronautica, sales & marketing, evenementensector, sport, literatuur, IT, voedingsmiddelenindustrie, gastronomie, energie, afvalverwerking, kunst & cultuur, musea, huisvesting, architectuur, nieuwe technologieën, spin-offs, telecommunicatie, media, vastgoed, …

De behoeften van deze ondernemingen dekken uiterst gevarieerde toepassingsdomeinen.

Philotrans bevindt zich vlakbij Brussel, de Europese hoofdstad en de zetel van talrijke internationale instellingen, en verzekert de kwaliteit van uw meertalige communicatie door enkel en alleen een beroep te doen op vertalers die in hun moedertaal werken (native speakers). Ze worden niet enkel op basis van hun talencombinaties geselecteerd, maar ook in functie van hun sectorgebonden ervaringen en specialisaties.

De klanten van Philotrans stellen vooral haar doeltreffende organisatie op prijs, alsook de beschikbaarheid, het engagement wat kwaliteit betreft, de respectering van de termijnen en budgetten, en de dienstverlening.